When fellow souls meet…

De eerste dag was zalig! Ongelooflijk mooi om te zien hoe spontane healings plaatsvonden.
Veel letterlijke kan je een zielencarwash niet maken… hoe het allemaal in zijn werk ging vertel ik je in deze mail. Zo ben je er toch ook een beetje bij 😉

We starten altijd met een aangenaam kader, bloemen, kaarsen, een mooie warme ruimte, dit jaar zelfs met een houtkachel. Gezellig! De aankleding en sfeerschepping vraagt wat tijd maar de lachende gezichtjes bij het binnenkomen, dat is het helemaal waard. De sfeer is gezet.

De consequente, warme uitnodiging om ” goed zorg voor jezelf te dragen, aan te geven wat je nodig hebt en jezelf écht alle ruimte te geven” maakt heel wat los. Gewoon helemaal onszelf zijn. Elk met onze heerlijke, unieke trekjes, ook die waar we niet trots op zijn, we zijn het (gek genoeg eigenlijk) niet altijd gewoon. Openhartige gesprekken komen op gang, inspireren en geven meer en meer een vruchtbare, veilige bodem.

Dat die veiligheid er was bleek bij de samenvattende oefening van de dag. Iedereen… IEDEREEN dierf loslaten. Loslaten van de handige controle van beredeneren, een schriftje, een voorbereiding, om toch écht te ervaren ín het moment. Zo liet ieder groepslid op zijn/haar manier heling toe. Hoe zalig is het om iedereen te mogen zien groeien. Ter plekke al op dag één:

Een kloppend hart vol onrust of angst, een bol in de keel, werd stap voor stap, op een paar minuten tijdgetransformeerd tot een waar hemels gevoel, een thuiskomen, een oprechte “wauw”. Ware magie was het. En dat, in eigen kracht. Gesteund door groepsgenoten die voorgingen. Moedig ieder onze eigen demonen in de ogen kijkend. “Dankje dat je er bent, ik ga nu toch doen wat ik wil doen.”

En we zijn nog niet eens begonnen aan de reis doorheen de kleuren! Het échte (r)evolutionaire traject moet nog beginnen. We duiken in de wijsheid en gronding van de eerste laag van het evolutie leerpad. We focussen de komende maand op onze basisbehoeften, onze fysieke integriteit en weelde. Volg onze avonturen in je mailbox, op de pagina of blog van with live of in de evolutiegroep. Zo groeien we samen verder.

Ook zin om de magie van het evolutiepad te beleven, start hier het gratis inspiratiebad. Info en aanmelding via deze link

Zoals steeds,
#metliefde,

Ontdek de kleuren:

Het rode fundament

De oranje lijm

De eerste prijs van geel

De groene horizon

De pilaar van blauw

Actie in indigo

En dan, verbonden, violet

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.