You're creating a world for all to thrive

With Live reikt jou als leidinggevende, begeleider, coach (…) inzichten en tools aan om volledig in je kracht te staan.

Om te werken en te verbinden vanuit je essentie en je volle potentieel in te zetten om anderen op een inspirerende, authentieke manier te ondersteunen en nog bewuster te begeleiden.

Wie is Joke eigenlijk?

“Over mezelf schrijven… Nope, dat vind ik écht niet gemakkelijk. Daarom liet ik me gezellig interviewen. Want vragen beantwoorden met mijn hart op de tong, dát kan ik wel goed. Veel lees- en leer-me-kennen-plezier.”

Zin om je meteen te verdiepen?

Je weg vinden doorheen de zeven evolutielagen is een intens leerrijk proces. Het geeft je waardevolle inzichten over jezelf en je persoonlijk leiderschap. Hiermee aan de slag gaan biedt prachtige kansen voor je bedrijf en al wie met jou samenwerkt. Geef je nieuwsgierigheid vrij spel. Kom voelen waar elke kleur in de kern over gaat.

Aanbod:

Van diepgravend onderzoek in jouw leiderschapsprofiel of bedrijfscultuur tot 1 op 1 coaching, systemisch (groeps)werk en teamworkshops. Lees er alles over in de vijf pijlers van With Live.

Meten

Weten

Voelen

Jaartraject

Workshops

Klaar voor meer inzicht?

Begin dan met de gratis test van het Barrett Values Centre. Op amper vijf minuutjes kom je heel wat te weten over je eigen systeem en je positie in de zeven lagen van je evolutie. Enthousiaste instructies en een beetje kader geef ik je graag in een persoonlijke video.

Are you coming with me?

Benieuwd wat je testresultaten te vertellen hebben? Ik verdiep me graag in jouw evolutie tijdens een persoonlijke sessie van een uur. Daarin bekijken we waar jij staat in de zeven lagen van Evolutionary Coaching en welke stappen we samen kunnen zetten in jouw (nog) bewustere (bege)leiderschap. Bovendien is het meteen ook een voorproefje om te ontdekken welke meerwaarde With Live kan hebben voor de evolutie van je bedrijf of je team.

Kleur bekennen.

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.

Sights along the way