Het aanbod van WITH LIVE

Van diepgravend onderzoek in jouw leiderschapsprofiel of bedrijfscultuur tot 1 op 1 coaching, systemisch (groeps)werk en teamworkshops. Lees er alles over in de vijf pijlers van With Live: meten, weten, voelen, het jaartraject en de workshops.

Meten

Zin om te floreren?
Dan kunnen we samen, via onderzoek, concreet inzicht krijgen in jouw leiderschapsprofiel en/of de bedrijfscultuur waarbinnen jij functioneert in verbinding met anderen.

LEIDERSCHAPSPROFIEL
Door aan onderzoek te doen, kunnen we:

 • je persoonlijke evolutie als leidinggevende meetbaar en dus ook zichtbaar maken
 • jouw zelfkennis verrijken met waardevolle input uit alle lagen van je onderneming 
 • blinde vlekken blootleggen
 • inzicht verkrijgen in hoe jij functioneert binnen je huidige (werk)omgeving, en wat hier je verlangens zijn voor de toekomst.
BEDRIJFSCULTUUR Door onderzoek te doen met iedereen die deel uitmaakt van je bedrijf, kunnen we:
 • de evolutie van je onderneming meetbaar en dus ook zichtbaar maken
 • een dieper inzicht verkrijgen in de groepsdynamieken
 • linken leggen tussen de interne cultuur (drijfveren vs. valkuilen) en de efficiëntie en financiële stromen.
 • ontdekken hoe iedereen zichzelf ziet binnen het geheel en wat de gemiddelde verlangens zijn voor de toekomst
 

Warme woorden

Weten

Tijdens de coachingsessies krijgen we samen inzicht in jouw leidend systeem. Onderweg ontdek je hoe je in alle fasen en omstandigheden de stevigheid kan vinden die je als ondernemer en/of leidinggever nodig hebt.

 • Je leidt jezelf, in welke richting?
 • Welke evolutie heb je voor ogen voor je team of je bedrijf? En ben je daar klaar voor?
 • Houdt er jou onbewust nog iets tegen? Zit je kracht misschien precies daar verstopt?
 • Hoe kan je saboteurs ook binnen je team herkennen en ombuigen?

“Alles is een spiegel, zo ook je team of bedrijf. Maar wat zie je dan in die spiegel precies? En wat doe je er dan mee? Jouw kracht schijnt sowieso door, aan ons om die samen helder zichtbaar te krijgen.”

 

Warme woorden

 

Zelf aan de slag met Evolutionary Coaching
Wil je de technieken van Evolutionary Coaching actief inzetten in je begeleiding van anderen? Dan ben ik met veel plezier jouw mentor-ondersteuner.
Met meer dan 10 jaar praktijkervaring in de methodieken van Richard Barrett op zak, maak ik je graag wegwijs in dit betekenisvolle systeem.

Belangrijk: De basisvoorwaarde om professioneel aan de slag te gaan met Evolutionary Coaching is eerst de zeven bewustzijnslagen grondig te doorvoelen in je eigen systeem. Daarom nodig ik je uit om zelf het jaartraject te volgen. Daar leer ik jou met veel liefde de kneepjes van dit vak.

Voelen

Systemisch werk legt de kaarten op tafel zodat onbewuste dynamieken geen saboteurs (meer) kunnen zijn in de groei en de evolutie van je (zelf)leiderschap, team of onderneming. De impact van opstellingswerk gaat verder dan jezelf en is rechtstreeks voelbaar.

Wat het precies is, valt eerlijk gezegd niet in woorden te vangen.

Kom een keer voelen is de boodschap.
Je hebt twee opties:

INDIVIDUELE OPSTELLING
Krijg inzicht in je eigen onzichtbare dynamieken of in die van je bedrijf of werkomgeving tijdens een 1 op 1 bij jou op locatie.

BEDRIJFSOPSTELLING
Je kan me ook boeken om in house systemisch aan de slag te gaan met heel het team.

 

Warme woorden

Jaartraject

Het jaartraject is een ‘full system scan’ van negen maanden doorheen de zeven lagen van elke persoon. Deelnemers worden uitgedaagd om alles wat vastgeroest zit en groei afremt, weg te wassen en hun zelfinzicht stevig op te blinken. Iedereen komt er stralend uit.

Ik schrijf mezelf of mijn team in (denk ik)

Voel je het kriebelen?
Doe jezelf of je hele team een zielencarwash cadeau. Gedurende dit jaartraject organiseren we samen negen intensieve workshopdagen. Of, jij komt alvast eens gewoon gezellig meedoen. Ik geef je graag vrijblijvend info in een call.

Eerst een beetje verkennen?
Dan heeft With Live de dagworkshop ‘Evolutionary coaching – Fast & Furious’ in de aanbieding. Lees verder hieronder. Je vindt de workshop op de kalender, of je boekt hem voor je team.

 

Warme woorden

Workshops

Geen betere manier om met elkaar in verbinding te gaan en tegelijkertijd ondergedompeld te worden in een vernieuwende manier van denken en (samen)werken. Ik combineer het analytische als sociaal onderzoeker met een scherp invoelen, waardoor dagworkshops ontstaan vol gerichte, systemische oefeningen en verbindende communicatie.

Radicaal Stilstaan
In een samenleving waar (te) veel mensen razendsnel opbranden doet ‘Radicaal Stilstaan’ je letterlijk stil staan. Een dag vrij voor je hoofd, een upgrade voor je systeem. De workshop bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen, gevormd vanuit opstellingswerk, mindfulness, stiltewerk en ademhalingsoefeningen. Alles draait om actie vanuit verstilling, niet vanuit intensiteit. Eenvoud boven veelheid. Je krijgt meer voeling met je persoonlijke pauzeknop, en wanneer het nodig is die in te drukken. Ook open communicatie en verdraagzaamheid binnen het team worden doorheen het proces gestimuleerd.

Evolutionary coaching – Fast & Furious
Het krachtigste wat je bij With Live kan volgen op één dag.
Deze stevige dagworkshop is een one day, life changing experience! Het doel is jezelf helemaal te doorvoelen aan de hand van concrete oefeningen die het systemische combineren met intens zelfonderzoek. Tegelijkertijd word je ondergedompeld in de theorie van Evolutionary Coaching. Door eerst heel persoonlijk naar je evolutie te kijken, kan je in een tweede stap jouw deel in het grotere geheel (je team, je bedrijf) helder zien. Het kleurenpalet van iedereen samen geeft waardevolle inzichten over de groepsdynamieken.

 

Warme woorden

Mag het dieper gaan?

With Live heeft een jaartraject in de aanbieding dat ook in house gegeven kan worden. Zo krijg je Joke gedurende 9 maanden over de vloer om de evolutie van je bedrijf en iedereen die er deel van uitmaakt intensief te ondersteunen.

Ontdek meer:

Meten

Weten

Voelen

Jaartraject

Workshops

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.