En dan, verbonden, VIOLET – laag 7

In de zevende en laatste fase van evolutie ontstaat je zielsmissie als vanzelf en nestelt die zich in alle lagen van je zijn. Je denken en doen overstijgen de materiële wereld, je leeft als een bezield persoon.

 

 

 

 

Je bent nu volledig verbonden met je zielsmissie. Je kan alles omarmen wat op je afkomt, zonder oordeel. Onzekerheden behandel je veerkrachtig, want in alles zie je de mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen. Je vertrouwt erop dat je ziel nooit zal vragen om meer te doen dan je kan.

In deze fase voel je sneller de nood aan stilte en reflectie, aan jezelf tijd schenken om inspiratie uit je kern te halen, om in overgave te gaan naar de inspiratie van je ziel.

Je weet dat je vanuit dit diepe bewustzijn opereert wanneer er niets anders meer is wat je kan of wil doen, wanneer je jouw missie ademt in elk moment van de dag. Aftellen naar je pensioen? Daar doe jij niet (meer) aan mee. Jouw meerwaarde wil je tot het einde van je dagen neerzetten. De scheidingslijn tussen werk en de rest van je realiteit vervalt, want wat voordien aanvoelde als ‘moeten’ wordt nu spel.

De high die je krijgt van helemaal in de flow te zijn is namelijk best verslavend. Je zal voelen dat de balans bewaken belangrijk is.  Geef voldoende aandacht aan alle behoeften van je systeem: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Om je van binnenuit rustig te voelen moeten ze allemaal ingevuld worden. Regelmatig bewegen, gezond eten, diepe vriendschappen verzorgen, de actualiteit volgen en zorg dragen voor de structuur die jouw spirituele leven ondersteunt. Richt je leven in zoals jij het wil. Kies voor alles waar je plezier uithaalt. Verwaarloos geen enkel deel van jezelf. Alleen zo kan je jouw zielsmissie langdurig be-leven.

 

 

Je kan meer blog berichten uit deze bewustzijnslaag ontdekken door onderaan op het violette balkje te klikken.

Véél leesplezier!

Ontdek de kleuren:

Het rode fundament

De oranje lijm

De eerste prijs van geel

De groene horizon

De pilaar van blauw

Actie in indigo

En dan, verbonden, violet

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.