De GROENE horizon – ontdek laag 4

In de vierde fase van evolutie vallen oordeel en vergelijk weg. Alles mag er zijn. Deze openheid geeft energie voor groei, hand in hand met de kracht die ontstaat wanneer je de volle verantwoordelijkheid neemt.

 

 

In deze laag ga je in alle openheid op zoek naar je identiteit. Wie ben ik? Wie kan ik zijn zonder mijn ouderlijke en culturele programmaties, zonder mijn beperkende overtuigingen? Wat als ik zou losbreken, voluit en open de wereld en mezelf ontdekken?

Je unieke zelf durven zijn zonder angst voor wat anderen, en in het bijzonder je ouders, partner, kind(eren), voorbeeldfiguren of leeftijdsgenoten, van je zouden denken. Hoe zou dat zijn? Stel je eens voor dat de keuzes die je maakt echt overeenstemmen met wie je bent, en dat ze je toelaten om volledig uitdrukking te geven aan je ‘ik’.

Zelfkennis creëert vrijheid en ruimte om jezelf eerlijk en integer uit te drukken. Je hebt geen nood meer aan maskers, want je kan vrij je eigen pad bewandelen, en niet langer dat wat anderen voor je proberen uit te stippelen. Om dit te bereiken zal je het avontuur moeten omarmen. Jezelf smijten in het ontdekken én het eren van je talenten en al je karaktertrekken. Alleen zo ga je alles worden wat je kan zijn.

Dit transformatiewerk is ‘the gift that keeps on giving’. Het is een levenslang proces van zelfontdekking waarin je jouw waarden en overtuigingen kan blijven finetunen. Puur en onversneden.

 

 

Je kan meer blog berichten uit deze bewustzijnslaag ontdekken door onderaan op het groene balkje te klikken.

Véél leesplezier!

Ontdek de kleuren:

Het rode fundament

De oranje lijm

De eerste prijs van geel

De groene horizon

De pilaar van blauw

Actie in indigo

En dan, verbonden, violet

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.