Actie in INDIGO – ontdek laag 6

In de zesde fase van evolutie wordt de eigen essentie in de wereld gezet. Relaties worden opnieuw belangrijk en de kans is reëel dat jij én je omgeving worden uitgedaagd.

 

In de zesde bewustzijnslaag maak jij het verschil met jouw levensdoel. Of dat nu in je onmiddellijke omgeving, het hele land of de wereldwijde maatschappij is, geloof maar dat het verschil dat jij kan maken véél groter is wanneer je samenwerkt met gelijkgestemden. Al je werk doorheen de vorige vijf lagen wordt hier beloond. Door empathie te voelen en banden te creëren met anderen, kan je moeiteloos samenwerken en zo je impact op de wereld optimaliseren.

Leven vanuit indigo wil ook zeggen dat je iedereen die jouw levensdoel mee wil uitdragen moet voeden en ondersteunen. Het is door anderen – jouw volgers – dat je iets betekenisvols in de wereld kan zetten. Hun steun vraagt moed, zeker voor de eersten. Inspireer hen om de beste versie van zichzelf te worden door het voor te leven.

Dit betekent: je zelfbewustzijn blijvend onderzoeken. Telkens wanneer je diepere lagen van je onzekerheden ontdekt – de angsten die samenhangen met je onvervulde behoeften – zal je moeten terugkeren naar de groene laag om daar je emoties te managen, beheersen of los te laten, je op angst gebaseerde beperkende overtuigingen (bewust of onbewust) te herprogrammeren en zo nieuwe paden te creëren in je hersenen.

Het integreren van je zielsmissie vraagt actie, en in veel gevallen ook verandering. Het zou dus best kunnen dat je de veiligheid van comfort, stabiliteit en zekerheid (even) moet loslaten. Het kan beangstigend zijn, maar het is onvermijdbaar. Eerlijk: er is gewoon geen alternatief. Je zal geen rust in jezelf vinden wanneer je je passies uit de weg blijft gaan. Volg je zielsbestemming. Geef spijt geen kansen.

 

 

Je kan meer blog berichten uit deze bewustzijnslaag ontdekken door onderaan op het indigo balkje te klikken.

Véél leesplezier!

Ontdek de kleuren:

Het rode fundament

De oranje lijm

De eerste prijs van geel

De groene horizon

De pilaar van blauw

Actie in indigo

En dan, verbonden, violet

Mag ik je inspireren?

Schrijf je in voor de With Live nieuwsbrief.