Soulcirkel 2023-2024*

De zielencarwashfamilie is een absolute Soulcirkel. Vanuit onze pure zielen maken we vlot connectie met elkaar en komen we thuis in ont-moetingen vanuit het hart. De nood aan een blijvend maandelijks ankerpunt is groot, deze Soulcirkel wil een veilig, stabiel en vooral gezellig antwoord zijn.

In de soulcirkel passen we samen de essentie toe van de kracht van de jaartrajecten, namelijk het samen-ZIJN. Een liefdevolle sfeer creëren we, waarin iedereen kan zijn, zich kan uitdrukken en vandaaruit als vanzelf samen groeien.

 

Vanaf September spreken we voor onze soul-cirkel elke eerste of tweede vrijdag van de maand af bij Hawa van Faites la Fête (moois en lekkers verzekerd) in Berchem.

 

Wat is een cirkel eigenlijk? Een cirkel is een met zorg gecreëerde plek van samenkomst waar de deelnemers altijd in een cirkel zitten als symbool van evenwaardigheid.

 

*Opgelet, enkel oud deelnemers aan de jaartrajecten komen hier samen waardoor de vaste waarden als gelijkwaardigheid, integriteit en liefde, vooral liefde, voor jezelf en het samenzijn, een veilige basis vormen om maandelijks in thuis te komen. interesse in deze community of de jaartrajecten, klik hier.

Er is plaats voor max. 12 deelnemers, jouw plekje reserveren doe je via de aankoop op deze pagina waarna je 8/9/2023, 13/10, 3/11, 8/12, 12/1/2024, 9/2, 1/3, 10/5 en 14/6/2024 (incl. een pauze in de paasvakantie) in je agenda mag noteren. We ont-moeten elkaar telkens van 16 tot 18u.

 

With love! #metliefde

Prijs: 360,00 excl. btw