Soulcirkel 2024/2025 – Vrijdagnamiddag – deuren open

De zielencarwashfamilie is een absolute Soulcirkel. Vanuit onze pure zielen maken we vlot connectie met elkaar en komen we thuis in ont-moetingen vanuit het hart. De nood aan een blijvend maandelijks ankerpunt is groot, deze Soulcirkel wil een veilig, stabiel en vooral gezellig antwoord zijn.

In de soulcirkel passen we samen de kracht toe van samen-ZIJN. Een liefdevolle sfeer creëren we, waarin iedereen kan zijn, zich kan uitdrukken en vandaaruit als vanzelf samen groeien.

 

Sinds 2022 evolueert deze vrijdagnamiddagcirkel rond een vaste kern, vanaf september 2024 komen er 4 plekjes vrij om aan te sluiten. We spreken elke tweede vrijdag van de maand af bij Hawa van Faites la Fête (moois en lekkers verzekerd) in Berchem.

 

Wat is een cirkel eigenlijk? Een cirkel is een met zorg gecreëerde plek van samenkomst waar de deelnemers altijd in een cirkel zitten als symbool van evenwaardigheid.

Vaste waarden als gelijkwaardigheid, integriteit en liefde, vooral liefde verbinden ons. Liefde voor jezelf en het samenzijn, een veilige basis vormen om maandelijks in thuis te komen.

Er is nu plaats voor 4 extra deelnemers. Jouw plekje reserveren doe je via de aankoop op deze pagina. De exacte data van de 10 cirkel (September t.e.m juni) volgen. We ont-moeten elkaar telkens van 16 tot 18u.

 

With love! #metliefde

Prijs: 390,00 excl. btw