Soulcirkel 2024 – Woensdagavond – gesloten tot juni

De zielencarwashfamilie is een absolute Soulcirkel. Vanuit onze pure zielen maken we vlot connectie met elkaar en komen we thuis in ont-moetingen vanuit het hart. De nood aan een blijvend maandelijks ankerpunt is groot, deze Soulcirkel wil een veilig, stabiel en vooral gezellig antwoord zijn.

Van harte welkom, wat fijn dat ook deze tweede Soulcirkel in januari van start kan gaan met een groep enthousiastelingen. 

 

In de soulcirkel passen we samen de essentie toe van de kracht van de jaartrajecten, namelijk het samen-ZIJN. We creëren een liefdevolle sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn, zich kan uitdrukken en waaruit we samen als vanzelf groeien.

 

Van januari tot juni 2024 komen we elke eerste of tweede woensdag van de maand af bij Hawa van Faites la Fête in Berchem. Verwacht je maar aan moois en lekkers!

 

Wat is een cirkel eigenlijk? Een cirkel is een zorgvuldig gecreëerde plek van samenkomst waar deelnemers altijd in een cirkel zitten als symbool van evenwaardigheid.

 

Let op: deze bijeenkomsten zijn exclusief voor oud deelnemers aan de jaartrajecten. Hierdoor vormen vaste waarden als gelijkwaardigheid, integriteit en liefde, bovenal liefde, voor jezelf en het samenzijn, een veilige basis om maandelijks in thuis te komen. Heb je interesse in onze community of de jaartrajecten, klik hier.

Er is plaats voor max. 12 deelnemers. Reserveer jouw plekje door aankoop op deze pagina, waarna je de data 10/1, 7/2,  27/3, 17/4, 8/5 en 12/6/2024 in je agenda kan noteren. We ont-moeten elkaar telkens van 19.30 tot 21.30u.

 

With love! #metliefde

Prijs: 240,00 excl. btw