De zelfscrub

Dit zelfcoachend engagement van 1 maand kan met 10′ per dag zo maar eens écht life-changing zijn. We gaan laag per laag jouw systeem kriebelen, uitdagen en helen. Oud deelnemers gaven een verschuiving aan die hen gelukkiger maakte dankzij een luchtigere en rustigere manier van denken. Ben jij ook klaar om kleur te bekennen?

Deze zelfscrub is alsof je een maand lang élke dag een privé coach naast je hebt. Die niet alleen inzoemt op wat jij op dat moment nodig hebt, maar een belofte maakt om alle aspecten van je zijn aan bod te laten komen. Ook jij kan de liefdevolle ondersteuning ervaren zodat jij in al je kleuren gezien kan worden, zodat ál je hoekjes en kantjes een uitnodiging ontvangen om zichzelf stralend schoon te maken.

Jezelf zijn, vrij van alle strenge kantjes en meningen van anderen, om je net daardoor geliefd voelen, daar gaan we voor!

 

Met volle goesting creëren we samen in 1 maand een realiteit waarin je gewoon mag zíjn.

We gaan je inspireren zodat jij stap voor stap aan je (zelf) vertrouwen bouwt.

Kleine, geïnspireerde acties, die ga je ineens gewoon doen.

Je gaat ontdekken wat voor jou klopt, wie je wil zijn en wat je te bieden hebt.

 

Met een gezonde dosis zelfinzicht en een bloeiend bewustzijn wordt het leven lichter, speelser en ga je als vanzelf voluit en vanuit liefde leven.

 

Meld je aan en krijg meteen een eerste video boodschap in je mailbox. De eerstvolgende maand hou je elke dag minstens 10 minuutjes tijd vrij. Vanaf dag 1 krijg je 30 dagen lang, elke dag, een mail met daarin een oefening en motivatiefilmpje. Buiten 10 minuutjes tijd, heb je dus alleen iets nodig om te schrijven, en jezelf.

 

Zin in een vleugje magie doordat je je eigen groeikansen gaat zien én kan grijpen. It is up to you!

in € 1…2……7… doe je mee.

 

tot snel!

With love,

Joke

 

Reacties van deelnemers:

“De online zelfcoaching bracht me meer zelfkennis, rust en mededogen, liefde en blijdschap!”

“Zoooo waarde–vol! doen! Wat een verademing, doe het jezelf cadeau… het loont de moeite waarde–vol! doen!”

“Door deelname aan de zelfcoaching ontstond gaandeweg een gevoel van verwondering, gecombineerd met dankbaarheid, dat ik op mijn 61e nog zoveel inzicht kreeg.”

“Ik heb sinds mijn 25ste reeds zoveel cursussen, gesprekstherapieën, etc gevolgd, maar bij jou kom ik snel tot inzichten …. jouw aanpak werkt en heeft eindelijk effect op mij. Je gaat meteen tot de kern van de zaak via een korte inleiding/aanloop.”

“Ik heb me uitgeleefd als een kind maar met de intentie van een volwassene. Het voelde helemaal als een warm deken dat me perfect past. Het is een verrijking voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Ik vind de prijs van €123 te weinig voor wat het waard is.”

 

 

 

De gratis zelftest die je hieronder ziet staan vullen we in aan de start én het einde van de zelfcoaching maand, zo geeft het meteen zicht op jouw evolutie. Véél plezier ermee!

Prijs: 127,00 excl. btw