Levensliefde cirkel – voor M/V/X

Al jaren vieren we bij WITH LIVE het leven. Door in groep samen te komen; veilig, authentiek en open voor wat mag komen, creëren we een soort van magie: verbondenheid en transformatie als vanzelf.

Zin om mee het pure leven te vieren vanuit je diepste binnenste? We nodigen jou uit om eens mee te komen beleven. Op 30 juli gooit onze maandelijkse SOULCIRKEL zijn deuren open om jou warm te ontvangen.

Waar mag je je aan verwachten:

  • Sfeervolle gezelligheid, lekkers en een enorm aangenaam kader aangeboden door Hawa van Faites La Fete.
  • een cirkel: we zetten ons samen in een cirkel als symbool voor evenwaardigheid. Die evenwaardigheid wordt versterkt door een eenvoudige en oeroude werkvorm waar we met elkaar delen zonder te onderbreken of adviseren.
  • Openheid voor wie je bent, wat je wel of niet wil delen, wat je voelt en wat je daarmee wil doen.
  • gedragenheid: een diepe verbondenheid met jezelf, elkaar en misschien zelfs een groter geheel waarin je gedragen wordt. De stevigheid van de begeleiding zit ‘m in een berg ervaring en brede achtergrond die dus klaar is voor wat er ook mag ontstaan.
  • Een concreet kader met een liefdevolle begeleiding, introductie, bescherming onderweg, opvolging nadien waar nodig.

 

Wat is deze avond niet:

  • Groepstherapie. We zijn er niet om met elkaar bezig te zijn.
  • Coaching. Je ontvangt geen coaching. Wel een inspirerend kader voor zelfcoaching 😉
  • Een spirituele wolk. De aanpak waar we voor staan is diepgaand en soms magisch maar steeds met de voetjes op de grond, de nodige humor en weg van dogma’s of opgelegde rituelen.
  • Een concrete workshop met een duidelijk thema. Door het leven te vieren en samen te ontdekken wat er mag ontstaan geven we alle ruimte aan onze bewuste en onbewuste breinen om het net daarover te hebben wat we precies nodig hebben.

 

Benieuwd?

Meld je snel aan, plaatsen zijn beperkt. De avond gaat door wanneer we met 10p zijn en sluit zijn deuren bij 14 inschrijvingen.

Vragen?

Neem gerust contact op via 0475282007 of stel je vraag in onze online community waar deelnemers aan vorige Soulcirkels je vraag mee kunnen beantwoorden. (sowieso een plek die we zeer aanraden om te volgen 😉 www.facebook.com/groups/onzeevolutie

Ken je iemand uit de Soulcirkel? Trek hem/haar zeker aan de mouw, want zij kunnen je een kortingscode geven die je 10% korting geeft.

 

Tot slot: nog tot eind mei 20% korting voor snelle beslissers.

 

Zoals steeds,

Met liefde

 

Prijs: Oorspronkelijke prijs was: €35,00.Huidige prijs is: €28,00. excl. btw