Details
Date:

maart 3

Time:

02:00 pm - 06:00 pm

Website:
Event Website
Venue

Trefpunt Heide

Statielei 9

Kalmthout, Belgium, 2920

Voor meer innerlijke rust, intuïtie en inzichten.

Als iemand je zegt dat je de ogen van je vader hebt en de glimlach van je moeder, dan stellen we ons daar geen vragen bij. Fysieke banden met onze familie zijn vaak heel zichtbaar. Maar wat met onzichtbare ladingen? Onbewust overgenomen patronen en emoties? Deze werken eveneens door van generatie op generatie. We nemen ze niet alleen over, we hebben er vaak bewust of onbewust last van, en geven ze onbewust door aan onze kinderen.

Familieopstellingen is een methode die het onzichtbare zichtbaar maakt, die het onbewuste bewust maakt en de blokkades geneest. De familie insteek brengt vraagstukken terug naar hun essentie, maar je zal merken dat alledaagse, persoonlijke thema’s hierin voor jou ook aan bod zullen komen. Denk aan: jezelf zijn, de balans tussen geven en ontvangen, rusteloosheid, bezorgdheid, vertrouwen, loyaliteit, controle en vrijheid, en zo veel meer.

Joke Raeymaekers (With Live) begeleidt opstellingen als geen ander. Puur en met zuivere intentie. Ze voelt haarfijn aan wat er speelt, stemt af en gaat zacht en toch doelgericht te werk. Karin Ludwig (De Kracht van Afscheid) en Veerle Geerts (Rustbrenger met een missie) ondersteunen haar met kennis en zorg zodat iedereen die aanwezig is een pakje liefde meekrijgt.

Benieuwd naar deze bijzondere ervaring? Van harte welkom!
Heb je nog vragen, stel ze zeker!
Inschrijven kan via welkom@veerlegeerts.be, karin@dekrachtvanafscheid.be of joke@withlive.com. Graag vermelden of je als vraagsteller of representant/toeschouwer komt.

Praktisch:
Wanneer? Zondag 3 maart 2019
van 14.00u tot 18.00u (uitloop mogelijk)
Waar? Bij Trefpunt: Statielei 9, 2920 Kalmthout.
Bijdrage per middag:
– vrije bijdrage voor representant/toeschouwer (met een richtprijs van €45, na de avond online te betalen.)
– 90eur als vraagsteller (enkel indien reeds ervaring met Familieopstellingen, op voorhand te betalen bij inschrijving.)
Er is ruimte voor 2 opstellingen en dus 2 vraagstellers.
We voorzien water, thee en koekjes.

De volgende opstellingen vinden plaats op 6/4 en 5/52019, we raden aan om de 3 dagen te doen, dit is uiteraard niet verplicht.♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *